استانداری: مسافران شنبه و یکشنبه به گیلان سفر نکنند ماجرای ناپدید شدن مجسمه‌های حوض پارک دانشجو هواپیمای پرواز تهران -ایلام به مهرآباد برگشت هواشناسی: دمای تهران زیر صفر می‌رود قوه قضائیه: تغییری در وضعیت بابک زنجانی رخ نداده/ فرصت «اقدامات جبرانی» به او داده شده رییس شورای عالی استان‌ها: سکونت در حاشیه کلانشهر‌ها رو به افزایش است اژه‌ای: در مواردی که ضروری نیست برای متهم قرار بازداشت صادر نکنید + فیلم اطلاعیه مهم سازمان نظام وظیفه تهران در سال ۱۴۰۲ چهارمین کلانشهر آلوده کشور شد ورود سامانه بارشی به برخی مناطق / این استان‌ها فردا منتظر بارش باشند جزئیات واریز پاداش پایان خدمت فرهنگیان بازنشسته انسداد ورودی بلوار عدل و خیابان سردار جنگل از بزرگراه شهید همت به مدت ۲ هفته پیوند کلیه از خوک وارد مرحله کارآزمایی بالینی شد پاسخ شورای عالی انقلاب فرهنگی به دغدغه داوطلبان درباره تاثیر قطعی معدل در کنکور ثبت نام کارشناسی ارشد ۱۴۰۴ وزارت بهداشت تمدید شد

شیوع ویروس آبله در اروپا

آژانس امنیت بهداشتی انگلیس (UKHSA) اعلام کرده است که موارد ابتلا به ویروس آبله میمون در این کشور به ۱۰۶ نفر رسیده است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۹ - ۰۷ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 May 28
کد خبر: ۱۳۵۷۶۸

به گزارش راهبرد معاصر اداره بهداشت و درمان کشور ایرلند اعلام کرده است که اولین مورد ابتلا به ویروس آبله میمون را در این کشور شناسایی کرده‌اند.

مقامات بهداشتی ایرلند اعلام کردند اولین مورد ابتلا به ویروس آبله میمون را شناسایی کرده‌اند. اولین بیمار ایرلندی مبتلا به آبله میمون در بیمارستانی در شرق این کشور شناسایی شد ولی فرد مبتلا بدون نیاز به بستری به سرپایی درمان شد.
اداره خدمات درمانی و بهداشتی ایرلند (HSE) گفت: احتمال دومین مورد مشکوک به ویروس آبله میمون در کشور وجود دارد ولی هنوز آزمایش‌های دقیق‌تری مورد نیاز است.
اداره بهداشت ایرلند به شهروندان این کشور توصیه کرده است که اصول بهداشت فردی را رعایت کنند و از تجمع در مکان‌های پرجمعیت پرهیز کنند.
این اداره اعلام کرده است که ابتلای شهروندان ایرلندی به خاطر شیوع ویروس در انگلیس قابل انتظار بوده است.
آژانس امنیت بهداشتی انگلیس (UKHSA) اعلام کرده است که موارد ابتلا به ویروس آبله میمون در این کشور به ۱۰۶ نفر رسیده است.
ویروس آبله میمون معمولا باعث تب، لرز، بثورات پوستی و ضایعات در صورت یا اندام تناسلی می‌شود. سازمان بهداشت جهانی تخمین می‌زند که این بیماری برای یک نفر از هر ۱۰ نفر کشنده است، اما واکسن‌های آبله محافظ هستند و برخی داروهای ضد ویروسی نیز در حال تولید هستند./ایرنا

ارسال نظر
آخرین اخبار